PROGRAMMA 2023 - 2024

Het programma (de agenda) hieronder dient beschouwd te worden als een raamwerk voor de NCA-clubactiviteiten voor het huidige seizoen (oktober t/m mei). Zodra het betreffende evenement dichterbij komt en de uitwerking ervan gereed is, dan wordt iedereen nader geinformeerd omtrent de activiteit.

AANMELDEN

Op het moment dat er (al dan niet met introducees) ingeschreven kan worden voor een activiteit ontvang je een e-mail. Daarin tref je alle informatie aan over de activiteit, inclusief de prijs en een betaalinstructie. De deelnamekosten voor de leden (en eventueel introducees) die je inschrijft, maak je per bankoverschrijving over aan de penningmeester. In de opmerkingen van de bankoverschrijving verstrek je de nodige informatie zoals: de namen van de deelnemers (leden en introducees), hun menukeuze (zo aan de orde) en andere notities die van belang zijn voor de organisatie.

AGENDA

Alle WOENSDAGEN (van oktober t/m mei en onder voorbehoud) - van 11.00 tot 13.00 uur - KOFFIEOCHTEND in The International Club (TIC) !!

  • Vrijdag 24 mei 2024: Seizoensafsluiting met lunch-verrassing

Zodra de agenda voor het seizoen 2024 - 2025 is vastgesteld zal deze hier gepubliceerd worden!