BEELDEN BEKIJKEN

Klik hier (of onderaan) om naar het grote fotoalbum/-archief te gaan, met foto´s en video´s over de belevenissen in NCA-verband (per seizoen vanaf 1987). Of bekijk hier de beelden tot op heden van dít seizoen.

De foto´s kunnen alleen bekeken worden wanneer je het wachtwoord invult dat je als lid gekregen hebt.
Uit privacyoverwegingen zijn fotoalbums dus niet te bekijken voor anderen (niet-NCA-leden) die onze website op het internet bekijken.
Het wachtwoord wordt met enige regelmaat aangepast. Leden worden daarvan uiteraard op de hoogte gesteld.

Vanuit het fotoalbum mag en kun je beelden downloaden en opslaan op je eigen "PC". Klik daartoe met de rechtermuisknop op de betreffende foto en kies voor downloaden, opslaan of delen.

BEELDEN AANLEVEREN

Wil je eigen foto´s delen met onze leden of een artikeltje plaatsen op de website, stuur e.e.a. dan met dit formulier naar de websitemaster. 
Voor alle duidelijkheid:
Of er van activiteiten & gebeurtenissen binnen de club fotoalbums gemaakt en geplaatst worden is niet aan de websitemaster. Leden (en met name activiteitencoördinatoren) maken opnames en sturen hun selectie voor plaatsing door naar de websitemaster. Ook de eventueel bij foto´s horende informatie (zoals bijv. datum en plaats evenement) dienen van de inzender te komen en worden door de websitemaster overgenomen.
Inzendingen alléén via e-mail, het eerder genoemde formulier of (gratis) via WeTransfer als het om grotere aantallen/bestanden gaat.

BEELDEN "CENSUUR"

De websitemaster bepaalt wat er geplaatst wordt van het aangeleverde fotomateriaal. Kwaliteitsgebrek, te grote aantallen, te veel gelijkenis, ongepaste beelden etc. kunnen reden zijn inzendingen niet te plaatsen. Over de de "webmasters normen" kan niet gediscussieerd worden ;-).

BEELDEN BEHOUD:

De websitemaster kan "uit beheer-technische-overwegingen" na verloop van tijd besluiten foto´s/albums te verwijderen en/of (ontoegankelijk voor leden) te archiveren. Kun je oudere afbeeldingen niet meer terugvinden, neem dan contact op met de websitemaster zodat hij je verder kan helpen te vinden wat je zoekt.