MENU

De sub-menu´s  in het hoofdmenu "Wetenswaardig" van de NCA-website, bevatten allerhande onderwerpen welke leden kunnen interesseren. Kijk naar de menubalk bovenin het scherm en klik in "Wetenswaardig" op het onderwerp van je keuze. (Onderwerpen zoals ook te zien op de afbeelding hiernaast, links.)  Ga eens naar:

ATTENTIE:
Hoewel de grootste zorgvuldigheid in acht wordt genomen bij het samenstellen van deze website en daarbij gebruikgemaakt wordt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan nimmer ingestaan worden voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Iedere aansprakelijkheid in dat opzicht wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Wanneer er l
inks naar websites van derden geplaatst worden, betekent dit niet dat de eventueel op of via deze websites aangeboden producten of diensten door de NCA/het NCA-bestuur worden aanbevolen. Ook wordt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid aanvaard voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen. KLIK HIER voor de volledige tekst van onze disclaimer.

ADVIESGROEP

Een van de meer belangrijke wetenswaardigheden is het feit dat de NCA een adviesgroep in huis heeft die leden waar nodig de weg wijst, en helpt bij, het omgaan met de "Spaanse bureaucratie". Maar ook kan informeren als het gaat om de Spaanse regelgeving, belastingregels, verzekeren, een huis kopen, het residentschap etc. Een belangrijke wel-gewaardeerde functie binnen onze vereniging. Ga HIER naar de pagina van de adviesgroep! 

DE FACEBOOKGROEP "NCA-INFORMEEL"

Er is een facebookgroep ("NCA-informeel" genaamd) die alléén voor NCA leden toegankelijk is. Deze staat los van de club c.q. de/deze officiële NCA-website. Het bestuur draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de publicaties aldaar en kan op geen enkele manier op de inhoud ervan (of hetgeen er uit voortvloeit) aangesproken worden. Het is een pagina van de initiatiefnemer, voor "NCA-leden in privé", en deze stelt:
  
"Het is een plaats waar NCA-leden elkaar van alles kunnen vertellen, vragen, verkondigen of verkopen. Er kunnen mededelingen gedaan worden en ervaringen uitgewisseld. Mooie plekjes, favoriete restaurants of fraaie wandelroutes kunnen er gedeeld worden .... en men kan er vertellen over de er-/aanvaringen met Spaanse overheden of vragen om "tips en wegwijzers” etc.  etc. Mogelijk worden er ook NCA-activiteiten of - kwesties ter sprake gebracht, maar daar staat de club/haar bestuur helemaal buiten!"